Ολυμπιακός: Χάνει τον Ελ Αραμπί για 2-3 εβδομάδες

Ολυμπιακός: Χάνει τον Ελ Αραμπί για 2-3 εβδομάδες

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα στερηθεί τις επόμενες 2-3 εβδομάδες ο Ολυμπιακός. Ο επιθετικός των Πειραιωτών ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά έγινε αλλαγή στο 46ο λεπτό λόγω προβλήματος τραυματισμού. 

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής για δύο με τρεις εβδομάδες. 

Ο έμπειρος επιθετικός θα χάσει σίγουρα τα ματς με Καραμπάχ και Φράιμπουργκ για το Europa League, καθώς και τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Superleague. Στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού δημιουργείται πρόβλημα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν έχει δηλωθεί στην λίστα της UEFA και ο Ουί Τζο είναι επίσης τραυματίας. Μοναδικός διαθέσιμος και «καθαρόαιμος» φορ για το ματς με την Καραμπάχ είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή