Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4: Διπλό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρέλη

Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4: Διπλό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης σημείωσε τρία γκολ.

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 4-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ο Παναιτωλικός έφτασε τους 10 βαθμούς. Ο ΠΑΣ από την άλλη υπέστη την τέταρτη ήττα του στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έμεινε στους 4 βαθμούς.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου είχε την πρώτη στιγμή στον αγώνα στο 2ο λεπτό με την κεφαλιά του Κιάκου να περνάει άουτ. Στο 7′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Μόρσεϊ κέρδισε την μπάλα στο όριο της μεγάλης περιοχής κι αφού διήνυσε κάποια μέτρα πλάσαρε ψύχραιμα τον Σούλη για το 0-1 στην πρώτη τελική της ομάδας του Παναιτωλικού στον αγώνα. Ο ΠΑΣ ανέβηκε ψηλά για να πιέζει περισσότερο.

Στο 14′ ο Παναιτωλικός έβγαλε ωραία αντεπίθεση, ο Καρελής σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Εραμούσπε και τον Σταματελόπουλο αλλά οι Αγρινιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 25ο λεπτό. Ο Λάρσον έβγαλε τρομερή μπαλιά στον Καρέλη που δεν αστόχησε. 

Η ομάδα του Θανάση Στάικου συνέχισε να πιέζει για το γκολ. Στο 34′ οι γηπεδούχοι μείωσαν (1-2) με τρομερή κεφαλιά του Εραμούσπε με τον Ανέστη να μην έχει αντίδραση. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό γκολ για τον αμυντικό από την Αργεντινή.

Στο 41′ ο ΠΑΣ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σταματελόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά από μπαλιά του Μορέιρα αλλά αστόχησε ενώ ήταν μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50′ ο Σταματελόπουλος δεν κατάφερε να πιάσει καλά την κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Κιάκου. Ο ίδιος παίκτης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα όταν δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Μορέιρα. 

Στο 61′ ο Ντουάρτε έκανε σέντρα – σουτ από πλάγια θέση με τον Σούλη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 66ο λεπτό ο Ανέστης έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μορέιρα από τα αριστερά. 

Στο 71′ ο Καρέλης έκανε το 1-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κορνέλιους πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Έλληνα επιθετικό που με περίτεχνο τρόπο νίκησε τον Σούλη.  

Στο 74′ ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων μπλόκαρε προσπάθεια του Νταγκό. Στο 81ο οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη στιγμή αλλά το σουτ του Ροσέρο πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 87′ οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν ωραία αντεπίθεση και ο Καρέλης σκόραρε με υπέροχο πλασέ. Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα έξι γκολ τη φετινή σεζόν, ένα λιγότερο από τον Αϊτόρ.

Στο 90′ ο Κολοβός εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραχάλιος σούταρε από μακριά αλλά η προσπάθειά του ήταν εντελώς άστοχη. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι (Λώλης 81′), Καραχάλιος, Κιάκος, Λιάσος (Τζίμας 59′), Ροσέρο, Μορέιρα (Μπάλαν 81′), Σταματελόπουλος.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (Αποστολάκης 85′), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (Φλόρες 80′), Ντουάρτε, Ντίας, (Μάρτενσον 58′) Σενγκέλια (Νταγκό 58′), Μόρσεϊ (Ντίας 58′), Καρέλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή