UEFA: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στην Ινδονησία

UEFA: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στην Ινδονησία

Η UEFA ανακοίνωσε ότι πριν την έναρξη των αγώνων των ευρωπαϊκών κυπέλλων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όσων βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ινδονησία

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η UEFA ανακοίνωσε ότι πριν την έναρξη των αγώνων των ευρωπαϊκών κυπέλλων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όσων βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ινδονησία. Το βράδυ του Σαββάτου 131 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο στάδιο Καντζουρουχάν της πόλης Μαλάνγκ, στα ανατολικά της νήσου Ιάβα, σε εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά την εντός έδρας ήττα της Αρέμα με 3-2 από την Περσεμπάγια Σουραμπάγια.

«Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη των αγώνων στη μνήμη των θυμάτων των τραγικών γεγονότων στο στάδιο Καντζουρουχάν στην Ινδονησία» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η UEFA. 

«Θα τηρηθεί σε όλους τους αγώνες της UEFA αυτή την εβδομάδα (Champions League, Europa League, Europa Conference League και play offs του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών)», συμπληρώνει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή