ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Κουλιεράκης – Θεραπεία για Ολιβέιρα, Τόμας

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Κουλιεράκης – Θεραπεία για Ολιβέιρα, Τόμας

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης γυμνάστηκε ατομικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί της Τετάρτης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης γυμνάστηκε ατομικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί της Τετάρτης. Η συμμετοχή του νεαρού αμυντικού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό για την έβδομη αγωνιστική της Superleague είναι αμφίβολη. 

Από εκεί και πέρα, θεραπεία ακολούθησαν ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Μπράντον Τόμας. Ο Πορτογάλος επιθετικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λιβαδειά συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (05.10) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα άκρως ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Μετά την προθέρμανση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν αρχικά παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και πάλι σε καταστάσεις 10 Vs 10 και στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (06.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή