ΠΑΟΚ: Ατομικό για Ολιβέιρα, Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Ολιβέιρα, Κουλιεράκη

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστική της Superleague.

Ο Μπράντον Τόμας ακολούθησε θεραπεία. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς. 

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Πρoοπονητική κορύφωση της εβδομάδας την Πέμπτη (06.10) στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να εστιάζει τόσο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, όσο και στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στο κομμάτι της τακτικής με τον προπονητή, το άλλο περνούσε από ένα σίρκουι με εμπόδια, ενώ στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη διπλό σε υψηλό τέμπο.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι Γιάννης Μιχαηλίδης , Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν ατομικό στο γήπεδο, με τον πρώτο να κάνει ένα μέρος του προγράμματος με την ομάδα. Την Παρασκευή (07.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή