Μαρία Σάκκαρη: Ήττα στην πρεμιέρα του τουρνουά της Οστράβα

Μαρία Σάκκαρη: Ήττα στην πρεμιέρα του τουρνουά της Οστράβα

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 5-7, 7-5, 7-5 από την Αλίσια Παρκς στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά της Οστράβα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 5-7, 7-5, 7-5 από την Αλίσια Παρκς στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά της Οστράβα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έπεσε θύμα ανατροπής αφού κατέκτησε το πρώτο σετ αλλά δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια. 

Η Παρκς, που στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Καρολίνα Πλίσκοβα, θα αγωνιστεί στα προημιτελικά με αντίπαλο την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. 

Οι δύο τενίστριες έκαναν από ένα μπρέικ στο ξεκίνημα του αγώνα. Η Σάκκαρη είχε νέα ευκαιρία να πάρει το πλεονέκτημα στο 7ο γκέιμ με την Παρκς να κρατάει, έστω και δύσκολα, το σερβίς της. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε το δεύτερο μπρέικ στο δεύτερο σετ για το 5-6 και έκανε το 1-0 στο σερβίς της. 

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε πολλά λάθη στο δεύτερο σετ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε ευκαιρία για μπρέικ με την Παρκς να κρατάει για το 5-4. Η Αμερικανίδα βρήκε μπρέικ στο φινάλε και ισοφάρισε τον αγώνα οδηγώντας τον σε τρίτο σετ. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε με επιτυχία τις ευκαιρίες που είχε η Παρκς για μπρέικ στο 8ο γκέιμ του τρίτου σετ. Η δύο τενίστριες κράτησαν στη συνέχεια του σερβίς τους με την Παρκς να κάνει μπρέικ ξανά στο φινάλε και να παίρνει την πρόκριση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή