Γιουρόπα Λιγκ, Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3: Τρίτη ήττα για τους Πειραιώτες

Γιουρόπα Λιγκ, Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3: Τρίτη ήττα για τους Πειραιώτες

Η Καραμπάγκ επιβλήθηκε με 3-0 του Ολυμπιακού στον Πειραιά για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Καραμπάγκ επιβλήθηκε με 3-0 του Ολυμπιακού στον Πειραιά για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές παραμένουν χωρίς νίκη στον όμιλο και είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Οι Αζέροι από την άλλη έφτασαν τους 6 βαθμούς. Η Καραμπάγκ ελπίζει όχι μόνο σε πρόκριση αλλά και στην πρωτιά του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 3ο λεπτό αλλά το σουτ του Ζουμπίρ κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι Αζέροι άνοιξαν το σκορ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 8ο λεπτό μετά από μπαλιά του Άβιλα στον Μπιέλ. Στο 16’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σισέ αλλά το σουτ που έκανε ήταν κακό.

Στο 22’ η ομάδα του Γκουρμπάνοφ είχε νέα ευκαιρία. Ο Οβούσου βρέθηκε απέναντι από τον Τζολάκη με τον Εμβιλά να διώχνει πάνω στη γραμμή. Ο Ολυμπιακός είχε δύο ακόμη καλές στιγμές πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ, τον Σισέ και τον Μπιέλ.

Στο 49’ ο Γκάρι έκανε έναν ωραίο ελιγμό από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Η Καραμπάγκ απείλησε ξανά με τον Οβόσου αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε σταθερά.

Στο 64’ ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα αλλά ο Μασούρας που πέτυχε το γκολ ήταν οφσάιντ, οπότε και η φάση ήταν ως μη γενόμενη. Στο 66’ ο Τζολάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Σεϊντάεβ ενώ δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ τον Οβόσου. Το τέρμα αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά επικυρώθηκε μέσω του VAR.

Οι Αζέροι βγήκαν επικίνδυνα στην αντεπίθεση λίγο αργότερα αλλά το σουτ του Κάντι ήταν εξαιρετικά άστοχο. Στο 71ο λεπτό οι Πειραιώτες σε σέντρα σουτ του Μασούρα. Η Καραμπάγκ είχε νέα καλή στιγμή στο 75’ αλλά ο Τζολάκης έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 στο 82ο λεπτό. Ο Σισέ ένα τραγικό λάθος, ο Βέσοβιτς έκλεψε την μπάλα κι αφού διάνυσε κάποια μέτρα πλάσαρε επιτυχημένα τον Τζολάκη. Οι Αζέροι έκαναν το 0-3 στο 86’ με πανέμορφο γκολ του Σεϊντάεφ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83′ Βαλμπουενά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60′ Μαρσέλο), Κούντε (74′ Ιν. Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60′ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί-Τζο Χουάνγκ (74′ Αμπ. Καμαρά).

Καραμπάχ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ): Μαγκομενταλίγεφ, Γιαφαργκουλίγεφ (46′ Μπαϊράμοφ, Μπ. Χουσεΐνοφ, Μουσταφαζάντε, Βέσοβιτς (91′ Χουσεΐνοφ), Αλμέιδα (65′ Ρομαό), Γκαράγιεφ, Κάντι, Ζουμπίρ, Αντράντε (65′ Σεϊντάεφ), Οβούσου (91′ Όζομπιτς).

 

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Φράιμπουργκ επιβλήθηκε με 2-0 της Ναντ. Η γερμανική ομάδα έφτασε τους 9 βαθμούς έχοντας το απόλυτο των βαθμών. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 3 βαθμούς. Για τους γηπεδούχους ο Κιέρεχ άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό. Ο Γκρίφο στο 72’ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Στράιχ.

Η βαθμολογία του έβδομου ομίλου

  1. Φράιμπουργκ 9
  2. Καραμπάγκ 6
  3. Ναντ 3
  4. Ολυμπιακός 0
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή