ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Ολιβέιρα, ενοχλήσεις ο Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε ο Ολιβέιρα, ενοχλήσεις ο Αουγκούστο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έβγαλε το πρόγραμμα προπόνησης στον ΠΑΟΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έβγαλε το πρόγραμμα προπόνησης στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Superleague

Αντίθετα, αμφίβολος είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο. 

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι στη Λιβαδειά φτάνει στο τέλος της κι ο μοναδικός στόχος του Δικεφάλου είναι η επιστροφή στις νίκες και το τρίποντο κόντρα στους Βοιωτούς.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (07.10) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Οι παίκτες μετα την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε γκρουπ κι εκτέλεσαν ασκήσεις με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, δουλεύοντας σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε κλινήρης. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δούλεψε έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο.Το Σάββατο (08.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για Λιβαδειά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή