Πέδρο Μαρτίνς: Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις με τη Χαλ

Πέδρο Μαρτίνς: Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις με τη Χαλ

Ο Πέδρος Μαρτίνς δεν θα είναι ο νέος προπονητής της Χαλ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πέδρος Μαρτίνς δεν θα είναι ο νέος προπονητής της Χαλ. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Αγγλία και παρακολούθησε, μάλιστα, τον αγώνα με τη Γουίγκαν.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, η Χαλ εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν. Ο σύλλογος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Άντι Ντόσον, που ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής μετά την αποχώρηση του Σότα Αρβελάτζε. 

«Μετά από εκτεταμένη συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία οπότε αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Ο Πέδρο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν αισθανόμαστε ότι ήμασταν σε θέση να φτάσουμε τις απαιτήσεις του, για αυτό τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του για την Χαλ και του ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου. 

Θυμίζουμε ότι ο Πέδρος Μαρτίνς απολύθηκε από τον Ολυμπιακό μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος προπονητής καθοδήγησε την ομάδα του Πειραιά τέσσερα χρόνια. 

Οδήγησε τους Πειραιώτες στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή