Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Astana Open

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Astana Open

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας φάνηκε κουρασμένος σε αρκετά σημεία του αγώνα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Astana Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν απείλησε το σερβίς του Σέρβου ενώ έδειχνε κουρασμένος σε αρκετά σημεία το αγώνα.

Ο Νόλε έφτασε στην κατάκτηση του 90ου τίτλου στην καριέρα του. Παράλληλα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε τη θέση του στο ATP Finals, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο.

Για τον Στέφανο Τσιτσιπάς ήταν ο ένατος χαμένος τελικός σε 500άρι τουρνουά της ATP. O κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν έχει κατακτήσει τίτλο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι δύο τενίστες δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο σερβίς τους στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Τζόκοβιτς έκανε το πολυπόθητο μπρέικ στο 8ο γκέιμ του πρώτου σετ και έκανε το 1-0 στο σερβίς του.

Ο Σέρβος τενίστας απείλησε το σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του αλλά ο Σέρβος έκανε το μπρέικ στη συνέχεια και προηγήθηκε με 4-2. Ο Σέρβος τενίστας έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς του.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή