Superleague, Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1: Τρίτη διαδοχική εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Λουτσέσκου

Superleague, Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1: Τρίτη διαδοχική εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό για την έβδομη αγωνιστική της Superleague

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό για την έβδομη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τον έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε με γκολ του Νάρεϊ αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον 12 βαθμούς. Η ομάδα του Βέλιτς παραμένει χωρίς νίκη και έχει πλέον τρεις βαθμούς.

Σε παιχνίδι υπομονής εξελίχθηκε ο αγώνας τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να αναπτυχθεί με τους γηπεδούχους να είναι καλά στημένοι.

Οι φάσεις και οι ευκαιρίες ήταν λίγες με τους Θεσσαλονικείς να έχουν την κατοχή αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 28’ όταν ο Νάρεϊ αστόχησε εξ επαφής.

Ο Λεβαδειακός δεν έδειξε πολλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο και περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ είχε νέα μεγάλη φάση στο 44’ με τον Γκορντεζιάνι να κάνει το ανάποδο ψαλίδι και τον Μάρκοβιτς να διώχνει.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία. Ο Λεβαδειακός συνέχισε να αμύνεται μαζικά με τους Θεσσαλονικείς να έχουν δοκάρι στο 62’ με τον Ίνγκασον.

Στο 66’ ο Κούρτιτς σούταρε με τον Μάρκοβιτς να μπλοκάρει. Στο 71ο λεπτό ο Μουτίνιο μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά το πλασέ του δεν ανησύχησε τον Κοτάρσκι.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Νάρεϊ έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε επιτυχημένα.

Από εκείνο το σημείο, ο Λεβαδειακός ξεκίνησε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Τσιριγώτη και βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Μπελμόντ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ και τη μεγάλη ανατροπή με τον Κοτάρσκι να αποκρούει απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο στην τελευταία φάση του αγώνα. 

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (Τζημόπουλος 90+5′), Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα (Mπαχανάκ 56′) Τορό (Μπελμόντ 69′), Δούμτσιος (Τσιριγώτης 56′).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (Βιεϊρίνια 61′, Κωνσταντέλιας 72′), Ντάντας (Μπίσεσβαρ 61′), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (Σβαμπ 84′), Γκορντεζιάνι (Ολιβέιρα 61′).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή