Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ντιμπάλα – Κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ντιμπάλα – Κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Πάουλο Ντιμπάλα που τραυματίστηκε στον αγώνα της Ρόμα με τη Λέτσε

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Πάουλο Ντιμπάλα που τραυματίστηκε στον αγώνα της Ρόμα με τη Λέτσε. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επιβλήθηκε με 2-1 αλλά έχασε τον Αργεντινό.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε στο 48ο λεπτό αμέσως μετά το πέναλτι που εκτέλεσε. Οι γιατροί της ομάδας τοποθέτησαν πάγο στον αριστερό του μηρό.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο DAZN και εκτίμησε ότι ο τραυματισμός του Ντιμπάλα είναι σοβαρός. «Λέω ότι ο Ντιμπάλα είναι άσχημα, για να μην πω, πολύ, πολύ άσχημα. Δυστυχώς, είναι περισσότερο πολύ κακός, παρά απλά κακός, ο τραυματισμός», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε ότι είναι δύσκολο για τον Ντιμπάλα να επιστρέψει πριν το 2023. «Δεν είμαι γιατρός και δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά από την εμπειρία μου και από ό,τι κατάλαβα μιλώντας με τον Πάουλο, θα είναι δύσκολο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Αν το χειρότερο σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε ο ποδοσφαιριστής της Ρόμας θα χάσει το Μουντιάλ του Κατάρ. Η διοργάνωση ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή