ΠΑΟΚ: Θλάση ο Βιεϊρίνια

Τις υπηρεσίες του Αντελίνο Βιεϊρίνια θα στερηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες του Αντελίνο Βιεϊρίνια θα στερηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 61ο λεπτό και αντικαταστάθηκε 11 λεπτά αργότερα αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει από τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αλλά και τον αγώνα με τον Αστέρα Τριπολης.

«Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες», αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται ότι για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή