Marca: Ο Εμπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί τον Ιανουάριο

Marca: Ο Εμπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί τον Ιανουάριο

Ο Γάλλος σούπερ σταρ εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη στάση της διοίκησης

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ και της σχέσης του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της πρωτεύουσας το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέα συμφωνία με διάρκεια μέχρι το 2025 μα απίστευτες απολαβές και τρομερά προνόμια. Ανάμεσα στα άλλα, θα έχει λόγο στις μεταγραφές του συλλόγου αλλά και την επιλογή του προπονητή.

Δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι εξοργισμένος με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας. Ο σούπερ σταρ θεωρεί ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν τήρησαν πολλές από τις προφορικές δεσμεύσεις, σχετικά με τον έλεγχο που θα είχε στην ομάδα.

Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε άμεσα μεταγραφή αφού, όπως φαίνεται, οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν διαταραχθεί για τα καλά. Επιθυμία και όνειρο του Γάλλου ποδοσφαιριστή – όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times – είναι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, οι σχέσεις των ιδιοκτητών της Παρί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ανύπαρκτες μετά και τις εξελίξεις με τη European Super League. Έτσι διαμηνύθηκε στον Γάλλος σούπερ σταρ ότι μπορεί να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε ομάδα πλην της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μόνη ομάδα, σύμφωνα με τη Marca, που θα μπορούσε να κάνει κίνηση είναι η Λίβερπουλ. Η αγγλική ομάδα είχε στο στόχαστρό της τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και το καλοκαίρι του 2022. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή