Superleague 2: Στις 6 Νοεμβρίου η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Superleague 2: Στις 6 Νοεμβρίου η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Στις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague 2 όπως αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague 2 όπως αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο. Η απόφαση αυτή ελήφθη «μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ΄ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών».

Όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, ο Διαγόρας ζήτησε να μεταφερθεί στον πρώτο, όπου και θα πάρει τη θέση της Ξάνθης που αποχώρησε. Στον ίδιο όμιλο θα ενταχθεί και ο Ηρακλής Λάρισας.

Στον δεύτερο όμιλο τη θέση του Διαγόρα θα πάρει η Ηλιούπολη. Ο ΠΑΟ Ρουφ θα αντικαταστήσει τον Εργοτέλη.

Οι όμιλοι

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΛ, Διαγόρας, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Θεσπρωτός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΟΤ Ηρακλής, Παναθηναϊκός Β΄, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β΄.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Καλλιθέα, Επισκοπή, ΑΕΚ Β΄, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β΄, ΟΦ Ιεράπετρας, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Χανιά

Η ανακοίνωση της Superleague 2:

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT