ΠΑΟΚ: Μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή Αουγκούστο και Κουλιεράκης

ΠΑΟΚ: Μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή Αουγκούστο και Κουλιεράκης

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Μπράντον Τόμας έκαναν θεραπεία. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τρεις εβδομάδες.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που πέρα από τρεις βαθμούς μπορούν να σου δώσουν πολλά στον ψυχολογικό τομέα κι άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου το γνωρίζουν. Ένα ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού, ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι το οποίο μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας για τη δύσκολη συνέχεια. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το γνωρίζουν αυτό και ενωμένοι δουλεύουν σκληρά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η προπόνηση της Τετάρτης (11.10) ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις που αφορούσαν το passing game. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με το τεχνικό επιτελείο στο κομμάτι της τακτικής, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, με τους ρόλους να αλλάζουν στο δεύτερο μέρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή