Βόλεϊ: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ, πάλεψε αλλά λύγισε ο Μίλωνας

Βόλεϊ: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ, πάλεψε αλλά λύγισε ο Μίλωνας

Με μία νίκη και μία ήττα, ο ΠΑΟΚ και ο Μίλων άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία νίκη και μία ήττα, ο ΠΑΟΚ και ο Μίλων άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας επικράτησε της Νάφελς με 3-1 (20-25, 25-20, 25-15, 25-13), ενώ ο Μίλων ηττήθη από τη Χάποελ Μάρε Ασερ με 3-2 (25-17, 18-25, 25-16, 14-25, 8-15) σε αναμέτρηση για το Τσάλεντζ Καπ.

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε πρεμιέρα στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης με «μαέστρο» τον Βαν ντεν Ντρις νίκησε τη Νάφελς στο PAOK Sports Arena. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι πέτυχε τον στόχο της και θα πάει την επόμενη εβδομάδα στην Ελβετία με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση στις «32» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Ο αγώνας άρχισε αναγνωριστικά και για τα δύο συγκροτήματα, με τους Ελβετούς να εκμεταλλεύονται τα λάθη της ελληνικής ομάδας και να παίρνουν το πρώτο σετ. Η συνέχεια εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και με την υποστήριξη των φιλάθλων του κατέκτησε τα επόμενα τρία σετ και τη νίκη. Εάν ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πάρει το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο εκεί θα αντιμετωπίσει τη Mοντάνα από τη Βουλγαρία.

Για την ομάδα του Μίλωνα η χθεσινή μέρα ήταν ιστορική. Ο σύλλογος πραγματοποίησε τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα στο βόλεϊ αλλά δεν κατάφερε να συνδυάσει την πρεμιέρα με νίκη. Η αναμέτρηση διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, με τον Μίλωνα να παίρνει το πρώτο σετ. Η Χάποελ Μάρε Ασερ ισοφάρισε, με τους γηπεδούχους στη συνέχεια να μειώνουν τα λάθη και να παίρνουν και πάλι το προβάδισμα. Στο 4ο και το 5ο σετ, όμως, ο σύλλογος από το Ισραήλ επικράτησε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή