La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-1: Πήρε το ντέρμπι η ομάδα του Αντσελότι

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-1: Πήρε το ντέρμπι η ομάδα του Αντσελότι

Η Ρεάλ επιβλήθηκε με 3-1 της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της La Liga

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ επιβλήθηκε με 3-1 της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της La Liga. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα και με 25 βαθμούς παραμένει στην κορυφή.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Τσάβι. Η Μπαρτσελόνα έμεινε στους 22 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τελική στο ματς στο 5’ με ένα σουτ του Ραφίνια αλλά ο Λούνιν μπλόκαρε. Στο 7’ ο Βινίσιους έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κρόος έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Βινίσιους. Ο Τερ Στέγκεν έδιωξε την προσπάθεια του Βραζιλιάνου αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Μπενζεμά πλάσαρε επιτυχημένα για το 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο 26’ η Μπαρτσελόνα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Λεβαντόφσκι αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Λίγο αργότερα, το σουτ του Ραφίνια κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Ρεάλ, ωστόσο, έκανε το 2-0 με «κεραυνό» του Βαλβέρδε στο 34ο λεπτό. Στο 37’ ο Ντε Γιονγκ μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Λούνιν απέκρουσε την προσπάθειά του.

Στο 50ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή αλλά το πλασέ του Κρόος κατέληξε άουτ. Στο 52’ ο Μπενζεμά σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Γάλλος ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Ρεάλ προσπαθούσε να απειλήσει με τον Βινίσιους και τον Μπενζεμά αλλά οι προσπάθειές τους δεν βρήκαν στόχο.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, φάνηκε να μην έχει λύσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές μαζεμένες λίγο πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα με τον Λεβαντόφσκι και τον Φατί. Ο Φεράν Τόρες στο 83’ μείωσε για την ομάδα του Τσάβι δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στο ντέρμπι.

Η Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα στο 87’ με την προσπάθεια του Φάτι να καταλήγει άουτ. Στο 90’ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ροντρίγο από τον Γκαρσία. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 3-1 τελειώνοντας ουσιαστικά το ντέρμπι.

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ (88′ Ρίντιγκερ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Τσουαμενί, Κρόος, Μόντριτς (78′ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Μπενζεμά (88′ Ασένσιο), Βινίσιους (85′ Ροντρίγκο)

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Κουντέ, Γκαρθία, Μπαλντέ (60′ Άλμπα), Μπουσκέτς (60′ Γκάβι), Πέδρι (83′ Κεσιέ), Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ, Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (60′ Τόρες)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή