Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Κορυφαίος τερματοφύλακας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για τον μήνα Σεπτέμβριο

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Κορυφαίος τερματοφύλακας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για τον μήνα Σεπτέμβριο

Ο Οδυσσέας Βλαχόδημος έλαβε το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα της πορτογαλικής λίγκας για τον μήνα Σεπτέμβριο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οδυσσέας Βλαχόδημος έλαβε το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα της πορτογαλικής λίγκας για τον μήνα Σεπτέμβριο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συγκέντρωσε το 22,22% των ψήφων των προπονητών, αφήνοντας πίσω του τον Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο (20,63%) και τον Ρικάρντο Μπατίστα της Κάσα Πία (16,67%), ο οποίος είχε αποσπάσει το εν λόγω βραβείο για τον Αύγουστο.

Ο Βλαχοδήμος πανηγύρισε με την ομάδα τους τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, δέχτηκε μόλις ένα γκολ στον αγώνα με τη Βιζέλα για την πέμπτη αγωνιστική.

Η Μπενφίκα είναι στην πρώτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 25 βαθμούς μετά από 9 αναμετρήσεις. Η ομάδα της Λισαβόνας είναι κοντά και στην πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αφού με 8 βαθμούς είναι στη δεύτερη θέση του όγδοου ομίλου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή