Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με νίκη στη Γουαδαλαχάρα

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με νίκη στη Γουαδαλαχάρα

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στο WTA Finals

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 της Μάρτα Κόστιουκ και προκρίθηκε στη φάση των «16» στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα. Παράλληλα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκρισης στο WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη εκμεταλλεύθηκε τα πολλά λάθη που έκανε η αντίπαλός της. Η Κόστιουκ είχε κακό σερβίς και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 15 διπλά λάθη αλλά και ποσοστό 24% στο δεύτερο σερβίς.

Την ίδια ώρα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να «σβήσει» τις 11 από τις ευκαιρίες για μπρέικ της Ουκρανής αθλήτριας. Στην επόμενη φάση η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντανιέλ Κόλινς και Μαγκνταλένα Φρεχ. 

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. «Έρχομαι από μία μακρινή χώρα και η αγάπη που έχω πάρει από τους Μεξικανούς με κάνει να νιώθω ευγνώμων. Θα προσπαθήσω να μείνω ως το τέλος και να το διασκεδάσω. Μου αρέσει ο τόπος εδώ», σημείωσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή