Κύπελλο Ελλάδος: Η Κηφισιά έκανε την έκπληξη κόντρα στον ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδος: Η Κηφισιά έκανε την έκπληξη κόντρα στον ΟΦΗ

Η Κηφισιά επιβλήθηκε με 1-0 του ΟΦΗ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κηφισιά επιβλήθηκε με 1-0 του ΟΦΗ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Κρήτης είναι η δεύτερη από τη Superleague που αποκλείεται από σύλλογο που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία. Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα απέκλεισε την Τετάρτη τον Παναιτωλικό στη διαδικασία των πέναλτι. 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για την Κηφισιά στο με τον Τετέι αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί με σουτ του Βούρου και του Τοράλ. 

Στο 20′ ο Πρίτσας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο 51′ ο Γκερέρο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ήταν εντελώς άστοχο. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 64ο λεπτό. Οι παίκτες της Κηφισιάς άλλαξαν ωραία την μπάλα, εκείνη κατέληξε στον Κουιρουκίδη που πλάσαρε από κοντά. 

Στο 67ο λεπτό ο Γκερέρο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ με την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου. Η Κηφισιά πίεζε για δεύτερο γκολ και έχασε ευκαιρίες με τον Πρίτσα και τον Καλλέργη.

Ο Στέφενς του ΟΦΗ κράτησε την ομάδα του ζωντανή με ωραία επέμβαση που έκανε στο 85ο λεπτό. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την Κηφισιά να παίρνει μία σπουδαία πρόκριση.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή