Χάνει το Μουντιάλ ο Μενιάν

Νέο πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική Γαλλίας εν όψει του Μουντιάλ του Κατάρ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική Γαλλίας εν όψει του Μουντιάλ του Κατάρ. Ο δεύτερος τερματοφύλακας, πίσω από τον Ούγκο Γιορίς, Μάικ Μενιάν θα χάσει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού. 

Όπως ανέφερε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, ο τραυματισμός που είχε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής στην αριστερή γάμπα υποτροπίασε. Ο παίκτης είχε αποκομίσει πρόβλημα στη νίκη της Εθνικής του ομάδας επί της Αυστρίας στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Όπως σημείωσε ο Στέφανο Πιόλι, ο Μάικ Μενιάν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 κι έτσι θα απουσιάσει από τη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. 

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί έκανε τα πάντα για να επιστρέψει με την ομάδα, ήθελε να παίξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι θεραπεύτηκε. Ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

Θυμίζουμε ότι από την Εθνική Γαλλίας θα απουσιάσει και ο Ενγκολό Καντέ που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πολ Πογκμπά που ξεκίνησε πρόσφατα προπονήσεις με τη Γιουβέντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή