Superleague, Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Ασταμάτητη η ομάδα του Κώστα Μπράτσου

Superleague, Ατρόμητος – Βόλος 0-2: Ασταμάτητη η ομάδα του Κώστα Μπράτσου

Ο Βόλος έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την ένατη αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική (6η συνολικά) νίκη για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει 20 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση. Οι Περιστεριώτες, από την άλλη, έμειναν στους 11 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του αγώνα. Η ομάδα του Περιστερίου είχε μία καλή στιγμή με τον Ροτάριου και στο 11’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ ανάγκασε τον Κλέιμαν να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Ατρόμητος είχε νέα ευκαιρία με τον Κιάρτανσον αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Βόλος απάντησε στις ευκαιρίες των γηπεδούχων με τον Οζέγκοβιτς ενώ στο 33ο λεπτό ο Γιαννιώτης έδιωξε ωραίο σουτ του Φερνάντες. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου βρήκε γκολ στο 40ο λεπτό. Ο Μεθκίδα έκλεψε την μπάλα από τον Μαυρομμάτη αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη. Ο Ντέλετιτς πήρε το «ριμπάουντ» και άνοιξε το σκορ.

Ο Ατρόμητος είχε καλή στο 53’ με τον Κιάρτανσον να πιάνει το σουτ αναγκάζοντας τον Κλέιμαν σε μεγάλη επέμβαση. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Βόλος έφτασε στο 0-2 με τον Φερνάντες.  

Οι γηπεδούχοι πίεζαν και προσπαθούσαν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα. Ο Κλωναρίδης είχε δοκάρι στο 63’ αλλά η ομάδα του Κόλμαν έμοιαζε εγκλωβισμένη και χωρίς ιδέες.

Ο Βόλος κράτησε με σχετική άνεση το ισχυρό προβάδισμά μου παίρνοντας μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κούεν (Τζαβίδας 69′),  Μουνίθ (Φριτζόνσον 26′), Κλωναρίδης, Ροτάριου (Ρομπάϊγ 46′), Κιάρτανσον.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Πίρινεν 73′), Μεθκίδα (Νοκέρ 62′), Οζέγκοβιτς (Κούτσιας 87′).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή