Κιλιάν Εμπαπέ: Αυτό είναι το «αυτοκρατορικό» του συμβόλαιο με την Παρί

Κιλιάν Εμπαπέ: Αυτό είναι το «αυτοκρατορικό» του συμβόλαιο με την Παρί

«Ζαλίζουν» τα δεδομένα του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ζαλίζουν» τα δεδομένα του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το θέμα της παραμονής του Γάλλου σούπερ σταρ στην ομάδα της πρωτεύουσας εξελίχθηκε σε σίριαλ.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το 2025. Οι ιθύνοντες της ομάδας έδωσαν στον Εμπαπέ πρωτοφανή προνόμια με τον Γάλλο να έχει λόγο σε μεταγραφές της ομάδας αλλά και στην πρόσληψη του προπονητή. 

Η εφημερίδα «Le Parisien» αποκάλυψε τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που υπέγραψε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα εισπράξει 630 ευρώ μικτά την επόμενη τριετία. 

Οι αποδοχές του σούπερ σταρ διαμορφώνονται στα 72 εκατ. ευρώ μικτά για κάθε έτος του συμβολαίου ή έξι εκατ. ευρώ τον μήνα. Σε αυτό, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, προστίθεται ένα μπόνους υπογραφής 180 εκατομμυρίων ευρώ μικτά, εγγυημένα και πληρωτέα σε τρεις δόσει.

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Μπαπέ, κατέληξαν σε ένα άνευ προηγουμένου συμβόλαιο. Το συμβόλαιο του αιώνα, το μεγαλύτερο που έχει υπογραφεί ποτέ στην Ιστορία του αθλητισμού», γράφει η «Le Parisien».

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι κλειστό για δύο χρόνια. Υπάρχει, ωστόσο, προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή