Superleague, ΟΦΗ – Λαμία 0-0: Μοιρασιά στην Κρήτη

Superleague, ΟΦΗ – Λαμία 0-0: Μοιρασιά στην Κρήτη

Ο ΟΦΗ και η Λαμία έμειναν στο 0-0 σε αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική της Superleague

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΦΗ και η Λαμία έμειναν στο 0-0 σε αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική της Superleague. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα.

Ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη για έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κρήτης έχει 6 βαθμούς. Στους 8 βρίσκεται η Λαμία

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ στο ξεκίνημα. Στο 12’ ο Περέα πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 18ο λεπτό όταν ο Νούνιες βγήκε τετ α τετ με τον Μανδά αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.

Τόσο ο ΟΦΗ όσο και η Λαμία προσπαθούσαν να κάνουν τελικές προσπάθειες αλλά ήταν εξαιρετικά άστοχες. Στο 32’ ο Ντε Βινσέντι έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε. Στο 37’ ο Τοράλ έβγαλε ωραία κάθετη στον Τζου αλλά ο Σαράνοφ τον πρόλαβε.

Στο 49’ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν σε ετοιμότητα σε προσπάθεια που έκανε ο Μανούσος. Στο 55’ ο Μεγιάδο έκανε το σουτ αλλά δεν απείλησε τον Σαράνοφ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ευκαιρίες μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 56’ ο Μανούσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανδά και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι.

Η Λαμία είχε κερδίσει μέτρα στο γήπεδο αλλά ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 72’ με τον Ντουρμισάι. Στο 78ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή με τον Γιακουμάκη.

Στο 89’ η ομάδα του Φέστα βγήκε μπροστά με τον Νούνιες αλλά ο Βούρος μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

ΟΦΗ (Πέδρο Καραβέλα): Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Τοράρινσον (68’ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (73’ Στάικος), Περέα, Γκερέρο, Τοράλ (84’ Ντιουσέ), Τζόυ (84’ Μπιφουμά), Ντουρμισάι (84’ Θεοδωσουλάκης).

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (66’ Σλίβκα), Σιμόν, Μπεχαράνο (76’ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Τσιλούλης (66’ Ασκόφσκι), Μανούσος (84’ Ρόμανιτς).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή