Ζινεντίν Ζιντάν: Προανήγγειλε την επιστροφή του στους πάγκους

Ζινεντίν Ζιντάν: Προανήγγειλε την επιστροφή του στους πάγκους

Έτοιμος να προπονήσει ξανά δηλώνει ο Ζινεντίν Ζιντάν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος να προπονήσει ξανά δηλώνει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο 50χρονος Γάλλος παραμένει εκτός πάγκων, παρά το γεγονός ότι το όνομά του εμπλέκεται διαρκώς σε φήμες και σενάρια.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στο «RMC» και προανήγγειλε την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο. «Αν μου λείπει να είμαι προπονητής; Όχι, γιατί ποτέ δεν είμαι μακριά από την επιστροφή μου. Απλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα. Σύντομα, σύντομα. Προς το παρόν το απολαμβάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζιζού είχε δύο θητείες στη Ρεάλ Μαδρίτης γράφοντας ιστορία. Ο Γάλλος οδήγησε την ισπανική ομάδα σε τρεις διαδοχικές κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ (2016, 2017, 2018) αλλά και δύο πρωταθλημάτων, δύο ευρωπαϊκών σούπερ καπ και δύο Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων.

Δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι η Εθνική Γαλλίας. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να εργαστεί στου «τρικολόρ». Το συμβόλαιο του Ντινιέ Ντεσάμπ με την ομοσπονδία της Γαλλίας ολοκληρώνεται μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, οπότε είναι πιθανό ο Ζινεντίν Ζιντάν να είναι ο εκλεκτός για να τον διαδεχθεί. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT