Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με νίκη στο τουρνουά της Βιέννης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με νίκη στο τουρνουά της Βιέννης

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ζορίστηκε στο πρώτο σετ αλλά στο δεύτερο επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-7(2), 6-2 του Ντένις Νόβακ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του τουρνουά της Βιέννης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ζορίστηκε στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε στο τάι μπρέικ.

Στο δεύτερο σετ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και πήρε την πρόκριση. Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο Μπόρνα Τσόριτς. Ο Κροάτης είναι σε καλή κατάσταση. Έχει, μάλιστα, υπέρ του την παράδοση με δύο νίκες σε τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δέχθηκε μπρέικ αλλά απάντησε αμέσως για το 4-4 στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους και τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Τσιτσιπάς ήταν πιο ψύχραιμος, έκανε δύο μίνι μπρέικ και πήρε το πρώτο σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «έσπασε» ξανά τον αντίπαλό του και προηγήθηκε με 4-1 κατακτώντας τελικά το σετ και παίρνοντας την πρόκριση. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή