Αντόνιο Κόντε: «Το VAR κάνει ζημιά»

Αντόνιο Κόντε: «Το VAR κάνει ζημιά»

Έντονα παράπονα εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος του αγώνα της Τότεναμ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντονα παράπονα εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος του αγώνα της Τότεναμ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και όλα παραμένουν ανοιχτά στον τέταρτο όμιλο όσον αφορά την πρόκριση.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κέιν σκόραρε για το 2-1 των Λονδρέζων αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μέσω του VAR για οφσάιντ. Ο Ιταλός προπονητής διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Μαρσέιγ στο φινάλε της φάσης των ομίλων. 

«Θα ήθελα να δω αν μια τέτοιου είδους απόφαση θα παρθεί με μια κορυφαία ομάδα σε ένα σημαντικό παιχνίδι», είπε ο Κόντε μετά το τέλος του αγώνα. 

«Θα ήθελα να δω αν το VAR είναι τόσο γενναίο για να πάρει αυτή την απόφαση. Το VAR κάνει μεγάλη ζημιά, μεγάλη αδικία. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η κατάσταση. Δεν βλέπω θετικά πράγματα. Είμαι πραγματικά αναστατωμένος γιατί μερικές φορές μπορείς να αποδεχτείς αυτήν την κατάσταση και μερικές φορές δεν είναι καλό, γιατί δεν βλέπω την ειλικρίνεια, κι όταν το βλέπω αυτό στενοχωριέμαι πολύ. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Αν αποκλειστούμε, τότε θέλω να δω. Όταν επινοείς τέτοιου είδους καταστάσεις, δημιουργείς μεγάλη ζημιά στον σύλλογο», συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή