Τσάμπιονς Λιγκ: Ο αποκλεισμός των ισπανικών ομάδων φέρνει χρήματα στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο αποκλεισμός των ισπανικών ομάδων φέρνει χρήματα στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης

Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από τις τέσσερις ισπανικές ομάδες που συμμετείχαν στη φάση των ομίλων της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από τις τέσσερις ισπανικές ομάδες που συμμετείχαν στη φάση των ομίλων της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλλη τέθηκαν εκτός των νοκ άουτ αγώνων, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Το γεγονός αυτό ευνοεί τους «μερένχες» που θα βάλουν στα ταμεία τους αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Marca, η Ρεάλ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περισσότερα χρήματα από το market pool που διανέμεται από την UEFA στις ομάδες κάθε χώρας.

Μετά τον αποκλεισμό των τριών ισπανικών ομάδων, η Ρεάλ Μαδρίτης θα εισπράξει επιπλέον 8,6 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει στα 11,7 εκατομμύρια αν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φτάσει μέχρι τον τελικό. 

Στα ταμεία της Ρεάλ έχουν μπει κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ από τους αγώνες των ομιλών. Ο σύλλογος της Ισπανίας πέρυσι, που κατέκτησε το τρόπαιο καρπώθηκε, 116 εκατομμύρια ευρώ με τα 16,8 να είναι από το market pool.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή