Superleague, Άρης – ΟΦΗ 1-1: Πήρε βαθμό στη Θεσσαλονίκη η ομάδα της Κρήτης

Superleague, Άρης – ΟΦΗ 1-1: Πήρε βαθμό στη Θεσσαλονίκη η ομάδα της Κρήτης

Ο Άρης και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 σε αναμέτρηση για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 σε αναμέτρηση για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Τοράλ, ισοφάρισε με τον Γκρέι και στη συνέχεια πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έφτασε τους 14 βαθμούς. Οι Κρητικοί, στον ντεμπούτο του Νταμπράουσκας στον πάγκο, έχει 7 βαθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Πίρσμαν να περνάει άουτ. Στο 11’ ο Οντουμπάτζιο έκανε ωραία σέντρα αλλά ο Λάρσον έδιωξε. Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτό όταν ο Γκερέρο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κουέστα έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 20’ ο Ματέο Γκαρσία σούταρε αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μανδά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μανού Γκαρθία είχε καλή στιγμή αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Στο 36΄ο Ματέο Γκαρσία βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Γκρέι αστόχησε σε τετ α τετ.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 49ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Τοράλ μέσα από την περιοχή. Οι Θεσσαλονικείς είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 55’ και στο επόμενο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με πανέμορφο γυριστό του Γκρέι μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα της Κρήτης σημείωσε δεύτερο γκολ με τον Γκερέρο στο 62ο λεπτό αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 71ο λεπτό ο Γκρέι σούταρε αλλά η προσπάθειά του ήταν άστοχη.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν την μπάλα θέλοντας να βρουν το δεύτερο γκολ. Στο 82’ ο Οντουμπάτζο δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Στο 85ο λεπτό ο Μανδάς έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά σε σουτ του Μαντσίνι μέσα από την περιοχή.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Καμάτσο στο 86ο λεπτό εντείνοντας την πίεσή τους. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Μανδάς μπλόκαρε σταθερά προσπάθεια του Ιτούρμπε.  

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν (Mαζικού 77′), Ετέμπο, Νταμπό (Ντιόπ 85′), Γκαρσία (Kαμάτσο 64′), Μαντσίνι (Ιτούρμπε 85′), Γκαρθία, Γκρέι.

OΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (Θοράρινσον 90+2′), Περέα, Μεγιάδο (Ντουρμισάϊ 78′), Τοράλ (Θεοδοσουλάκης 77′), Τζου, Ντιουσέ (Στάικος 64′), Γκερέρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή