Γιάννης Αντετοκούνμπo: Αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολή

Γιάννης Αντετοκούνμπo: Αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολή

Ο «Greek Freak» κράτησε αήττητα τα «Ελάφια» την περασμένη εβδομάδα, με μέσο όρο 35,7 πόντους, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1,7 μπλοκ ανά αγώνα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, αναδείχθηκε Παίκτης της Εβδομάδας (24-30 Οκτωβρίου) στην Ανατολική Περιφέρεια του ΝΒΑ, με τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ να προσθέτει τη 18η σχετική διάκριση στην καριέρα του.

Ο «Greek Freak» κράτησε αήττητα τα «Ελάφια» (ρεκόρ 3-0) την περασμένη εβδομάδα, με μέσο όρο 35,7 πόντους, 15 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1,7 μπλοκ ανά αγώνα, ενώ σούταρε με 55,1% εντός πεδιάς. Σημείωσε +30 πόντους και +10 ριμπάουντ και στις τρεις αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των 43 πόντων και των 14 ριμπάουντ στη νίκη επί των Νετς.

Σε πέντε αγώνες της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Αντετοκούνμπο δεν μετράει απώλειες (ρεκόρ 5-0), ενώ έχει μέσο όρο 34,4 πόντους (2ος στο ΝΒΑ), 14 ριμπάουντ (2ος στο ΝΒΑ), 5,8 ασίστ και 1,6 μπλοκ ανά αγώνα, ενώ σουτάρει με 60,4% εντός πεδιάς (10ος στο ΝΒΑ).

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT