Μπάσκετ: Άρης από τα παλιά, προβληματίζει ο ΠΑΟ

Μπάσκετ: Άρης από τα παλιά, προβληματίζει ο ΠΑΟ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τη Μονακό για την Ευρωλίγκα και απέναντι στο Λαύριο δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του στην Basket League, στην 4η αγωνιστική της οποίας ξεχώρισε η νίκη του Αρη στα Λιόσια επί της ΑΕΚ.

Χωρίς τους Λαρεντζάκη και Μακ Κίσικ, αλλά με τους Λούντζη (6/8 τρίποντα) και Μπλακ κορυφαίους με 21 πόντους ο καθένας, συνέτριψε 98-61 στο ΣΕΦ το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη, το οποίο παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που προσπέρασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη σε νίκες στο πρωτάθλημα περνώντας στη 13η θέση της σχετικής λίστας, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των δύο παικτών του και με την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του, ευελπιστεί πως θα επιστρέψει στις νίκες την Παρασκευή (21.00, ΣΕΦ) κόντρα στη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Κολοσσό προβληματίστηκε έντονα στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί για να φτάσει στη νίκη (77-67).

Ξέσπασε στο Λαύριο ο Ολυμπιακός – Ερχονται Βαλένθια και Παρτιζάν για τους «αιωνίους» στην Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Ράντονιτς, με πολύ κακή εικόνα στο β΄ ημίχρονο, είδαν το +24 (46-22) στην εκπνοή του πρώτου μέρους να μετατρέπεται σε +4 (66-62) λίγο πριν τελειώσει το ματς. Δύο σημαντικά τρίποντα των Πονίτκα (15 π.) και Καλαϊτζάκη (9 π.) στο φινάλε, που μαζί με τον Παπαγιάννη (13 π. – 9 ριμπ.) ήταν οι κορυφαίοι, έδωσαν τη λύση.

Οι «πράσινοι» ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης με την Παρτιζάν (21.30, ΟΑΚΑ) στο οποίο αναμένεται να ντεμπουτάρει ο Μπέικον παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, ενώ το «παρών» θα δώσουν τόσο ο Γκριγκόνις όσο και ο Γουόλτερς, που προφυλάχθηκε προληπτικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ αποτέλεσε το δεύτερο «θύμα» μετά τον Παναθηναϊκό από τον εξαιρετικό αμυντικά Αρη (Γκούντγουιν 18 π., Χόρχλερ 17 π.), χάνοντας το αήττητό της μέσα στα Λιόσια με 76-63, ενώ ο ΠΑΟΚ κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα ύστερα από έξι χρόνια επικράτησε του Ιωνικού με 82-78. Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σημείωσε το Περιστέρι κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα (77-71), ενώ για τις 30/12 μετατέθηκε η αναμέτρηση της Καρδίτσας με τον Προμηθέα.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Ολυμπιακός 8, Παναθηναϊκός 7, ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 7, Περιστέρι 6, Αρης 6, Προμηθέας 5 (3 αγώνες), Κολοσσός 5, Ιωνικός 5, Απόλλων Π. 5, Καρδίτσα 4 (3 αγώνες), Λαύριο 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή