Παναθηναϊκός: Βαριά θλάση ο Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Βαριά θλάση ο Παλάσιος

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος υπέστη βαριά θλάση στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος υπέστη βαριά θλάση στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αντικαταστάθηκε στο 53ο λεπτό αφού ένιωσε ενοχλήσεις μετά από σπριντ.

Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή φάνηκε σοβαρός. Το επιβεβαίωσε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη τύπου του αγώνα. «Ο Σεμπάστιαν έχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο για να έχουμε πλήρη εικόνα. Πιστεύω ότι δεν τον έχουμε στα δύο παιχνίδια», ανέφερε ο Σέρβος προπονητής.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση. Ο παίκτης θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τους αγώνες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μένει να δούμε πώς θα παραταχθεί το τριφύλλι στους δύο αγώνες που ακολουθούν. Το πιο πιθανό είναι να παίξει ο Μπερνάρ στη θέση του Παλάσιος και ο Κουρμπέλης να αγωνιστεί στα χαφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή