The Athletic: Πωλείται η Λίβερπουλ

The Athletic: Πωλείται η Λίβερπουλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Athletic, η Λίβερπουλ πωλείται από τη Fenway Sports Group

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Athletic, η Λίβερπουλ πωλείται από τη Fenway Sports Group. Όπως αναφέρεται σχετικά, η εταιρεία που κατέχει την αγγλική ομάδα έχει ήδη καταρτίσει μία παρουσίαση για όλους τους ενδιαφερόμενους.

H FSG είχε μελετήσει και κατά το παρελθόν το ενδεχόμενο πώλησης της ομάδας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Athletic η Goldman Sachs και η Morgan Stanley είναι δύο υποψήφιοι αγοραστές.

Η δήλωση της FSG όπως δημοσιεύθηκε στο The Athletic:

«Είχαμε πρόσφατα αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε αναπόφευκτα μας ρωτάνε συχνά για τη Λίβερπουλ.

Η FSG έχει συχνά εισπράξει ενδιαφέρον από τρίτους που επιθυμούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ. H FSG έχει πει και στο παρελθόν ότι με τις σωστές συνθήκες θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους, αν ήταν για το καλό της Λίβερπουλ ως συλλόγου.

Η FSG παραμένει απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Η συγκεκριμένη εταιρία κατέχει τη Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2010 όταν την αγόρασε από τους Τζορτζ Ζιλέ Τζούνιορ και Τομ Χικς. Κατά τη διάρκεια της δωδεκαετίας αυτής η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την Premier League βάζοντας τέλος στην «ξηρασία» 30 ετών χωρίς πρωτάθλημα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή