Μουντιάλ 2022: Με Μουκοκό αντί του Ρόις η Γερμανία

Μουντιάλ 2022: Με Μουκοκό αντί του Ρόις η Γερμανία

Το παιδί-θαύμα της Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκοκό αντικαθιστά τον Μάρκο Ρόις στο ρόστερ της Γερμανίας για το Μουντιάλ του Κατάρ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παιδί-θαύμα της Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκοκό αντικαθιστά τον Μάρκο Ρόις στο ρόστερ της Γερμανίας για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και βρίσκεται εκτός των επιλογών του Χάνσι Φλικ.

Από εκεί και πέρα, στις επιλογές του Χάνσι Φλικ δεν βρίσκεται ο Ματς Χούμελς. Στα αξιοσημείωτα είναι και η επιστροφή του Μάριο Γκέτσε. 

Το ρόστερ της Γερμανίας

  • Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα)
  • Αμυντικοί: Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματίας Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Νίκλας Σούλε (Ντόρτμουντ), Τίλο Κέρερ (Γουέστ Χαμ), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ντάβιντ Ράουμ (Λειψία), Κρίστιαν Γκούντερ (Φράιμπουργκ), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Αρμέλ Μπέλα – Κότσαπ (Σαουθάμπτον)
  • Μέσοι: Τζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Μάριο Γκέτσε (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ιλκάι Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Γιούλιαν Μπραντ (Ντόρτμουντ), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ)
  • Επιθετικοί: Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Λερόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Σερτζ Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Καρίμ Αντεγιέμι (Ντόρτμουντ), Νίκλας Φούλκρουγκ (Βέρντερ Βρέμης) Γιουσουφά Μουκοκό (Ντόρτμουντ)
  • Προπονητής: Χάνσι Φλικ

Πέμπτος όμιλος: Ισπανία, Κόστα Ρίκα, Γερμανία, Ιαπωνία

Το πρόγραμμα της Γερμανίας στον όμιλο

23 Νοεμβρίου
15:00 Γερμανία – Ιαπωνία

27 Νοεμβρίου 
21:00 Ισπανία – Γερμανία

1 Δεκεμβρίου 
21:00 Κόστα Ρίκα – Γερμανία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή