Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Αργεντινής

Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Αργεντινής

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα θα ταξιδέψει για το Κατάρ η αποστολή της Αργεντινής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα θα ταξιδέψει για το Κατάρ η αποστολή της Αργεντινής. Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα είχε τραυματιστεί τον Σεπτέμβριο η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη. 

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να είναι ο ηγέτης της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το πέμπτο Μουντιάλ της καριέρας του, που θα είναι και το τελευταίο, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. 

Το ρόστερ της Αργεντινής

  • Τερματοφύλακες: Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Βιγιαρεάλ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)
  • Αμυντικοί: Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο), Γκονσάλο Μοντιέλ (Σεβίλλη), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ), Χερμάν Πετζέλα (Μπέτις), Νικολά Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Νικολά Ταλιαφίκο (Λυών), Χουάν Φόιτ (Βιγιαρεάλ)
  • Μέσοι: Ροδρίγο Ντε Πολ (Σεβίλλη), Λεάνδρο Παρέδες (Γιουβέντους), Αλέξις Μακ Άλιστερ (Μπράιτον), Γουιδό Ροντρίγκεζ (Μπέτις), Αλεχάνδρο Γκόμεζ (Σεβίλλη), Έντσο Φερνάντεζ (Μπενφίκα), Εζέκιελ Παλάσιος (Μπάγερ Λεβερκούζεν)
  • Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Γιουβέντους), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Ίντερ), Χουλιάν Άλβαρεζ (Μάντσεστερ Σίτι), Νικολά Γκονσάλεζ (Φιορεντίνα), Χοακίν Κορέα (Ίντερ), Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα), Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν)
  • Προπονητής: Λιονέλ Σκαλόνι

Τρίτος όμιλος: Αργεντινή, Σαουδική Αραβία, Μεξικό, Πολωνία

Το πρόγραμμα της Αργεντινής στον όμιλο

22 Νοεμβρίου 
12:00 Αργεντινή – Σαουδική Αραβία

26 Νοεμβρίου 
21:00 Αργεντινή – Μεξικό

30 Νοεμβρίου 
21:00 Πολωνία – Αργεντινή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή