Superleague, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0: Συνεχίζει χωρίς ήττα το τριφύλλι

Superleague, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0: Συνεχίζει χωρίς ήττα το τριφύλλι

Με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 80’ και του Μάγκνουσον στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου για τη 13η αγωνιστική της Superleague.

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 80’ και του Μάγκνουσον στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Το τριφύλλι ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς ήττα με απολογισμό 12 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας 37 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο μετά από αποβολή του Έρλινγκμαρκ. Η ομάδα του Περιστερίου έχει στο φινάλε του πρώτου γύρου 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες και με 15 βαθμούς είναι στην όγδοη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με επιθετική διάθεση στον αγώνα. Το τριφύλλι απείλησε στο 5’ αλλά το γύρισμα του Κώτσιρα δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του. Στο 8ο λεπτό ο Σπόραρ σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 17’ ο Βέρμπιτς μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε πάνω στους αμυντικούς της ομάδας του Περιστερίου. Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορούσε την μπάλα, είχε την κατοχή αλλά δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των παικτών της ομάδας του Περιστερίου.

Στο 31’ ο Ροτάριου σούταρε εκτός περιοχής αλλά η προσπάθειά του ήταν εντελώς άστοχη. Στο 34ο λεπτό ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Έρλινγκμαρκ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία. Μετά εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ, ο Σπόραρ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Κουρμπέλη, που την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά την αποβολή, ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Το τριφύλλι έχασε ευκαιρίες με τον Σπόραρ, τον Κώτσιρα και τον Βέρμπιτς αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σένκεφελντ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά δεν βρήκε στόχο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 52’ ο Κουρμπέλης έκανε ένα δυνατό μακρινό σουτ με τον Γιαννιώτη να διώχνει σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες είχαν την στιγμή τους με τον Κιάρτανσον αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες.  Στο 77’ ο Μπερνάρ σούταρε από μακριά με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη.

Στο 80’ ο Μπερνάρ πάσαρε στον Σπόραρ, ο τελευταίος έστρωσε στον Ιωαννίδη, που νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0 του Παναθηναϊκού.  Μετά το γκολ που δέχθηκε, ο Ατρόμητος άρχισε να βγαίνει μπροστά και να γίνεται πιο απειλητικός.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, το τριφύλλι απείλησε αλλά το σουτ του Βαγιαννίδη κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάγκνουσον στην τελευταία φάση του ματς. 

Παναθηναϊκός: (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82’ Γκάνεα), Τσέριν, Πέρεθ, Κουρμπέλης (64’ Ιωαννίδης), Βέρμπιτς (88’ Τσόκαι), Σπόραρ, Μπερνάρ.

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης (87’ Τζαβίδας), Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Ερλινγκμαρκ, Μουνίθ, Ροτάριου (44’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (65’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (65’ Φριτζόνσον).

 
 
 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή