Superleague, ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-1: Νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Κρήτης

Superleague, ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-1: Νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Κρήτης

Ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού για τη 13η αγωνιστική της Superleague

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού για τη 13η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα της Κρήτης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1ο λεπτό του αγώνα αλλά έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Οι Κρητικοί έχουν 10 βαθμούς και είναι στη δέκατη θέση.

Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς έχει 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες στο φινάλε του πρώτου γύρου. Ο Λεβαδειακός έχει 7 βαθμούς και είναι στη 13η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό μετά από αυτογκόλ του Ντουρμισάι. Ο ΟΦΗ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 12′ με κεφαλιά του Μπουζούκη.

Η ομάδα της Κρήτης δυσκολευόταν να βρει χώρους και να αναπτυχθεί σωστά. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν κυρίως με στατικές φάσεις.

Στο 32′ ο Μανδάς έδιωξε προ του Δούμτσιου. Επτά λεπτά αργότερα, ο Μπαλογιάννης γύρισε στο ύψος του πέναλτι με τον Βινίσιους να απομακρύνει. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός απείλησε με σουτ του Γιαννιώτα αλλά ο Βούρος έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο 55′ ο Ντουρμισάι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά αστόχησε.

Στο 64ο λεπτό ο Τζου σούταρε εκτός περιοχής με τον Μάρκοβιτς να μπλοκάρει. Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Κρήτης ισοφάρισε με τον Νέιρα, που μόλις είχε μπει στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή στο 82’ με τον Ντουρμισάι. Μετά από ωραία συνεργασία του Μπιφούμα με τον Νέιρα, η μπάλα κατέληξε στον επιθετικό της ομάδας της Κρήτης που πλάσαρε σε κενή εστία.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά αλλά το γέμισμα του Στάικου δεν ήταν καλό.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Τοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Περέα, Μεγιάδο (Ντιουσέ 74′), Μπουζούκης (Τζου 61′), Μπαλογάννης (Νέιρα 74′), Ντίκο (Μπιφουμά 74′), Ντουρμισάι (Στάϊκος 87′).

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Βήχος, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Τσάπρας, Βρακάς, Γιαννιώτας (Tσιριγώτης 86′), Νίκας, Σκβάρκα (Σακό 89′), Χάμοντ, Δούμτσιος (Πέτρε 79′).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή