Νόβακ Τζόκοβιτς: Άνοιξε ο δρόμος για να συμμετάσχει στο Australian Open

Νόβακ Τζόκοβιτς: Άνοιξε ο δρόμος για να συμμετάσχει στο Australian Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open. Αξιωματούχοι της Αυστραλίας επιβεβαίωσαν την Τρίτη ότι η ακύρωση της βίζας – που στέρησε από τον Σέρβο τη συμμετοχή στη διοργάνωση του 2022 – έχει ανακληθεί. 

Αυτό δίνει το δικαίωμα στον Τζόκοβιτς να κάνει αίτηση για νέα βίζα. Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς είχε απελαθεί από την Αυστραλία και του είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα για τρία χρόνια. 

Πριν από λίγες ημέρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε κάνει λόγο για «θετικά σημάδια» σχετικά με τη συμμετοχή του στο τουρνουά. Ο Κρεγκ Τάιλι, διευθυντής του τουρνουά κράτησε χαμηλούς τόνους.

«Είναι στο χέρι της κυβέρνησης. Ξέρω ότι ο Νόβακ θέλει να έρθει και να αγωνιστεί. Λατρεύει την Αυστραλία, όπου έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη επιτυχία του, αλλά οποιαδήποτε ανακοίνωση είναι στο χέρι άλλων», σημείωσε σχετικά

O Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει το Australian Open εννέα φορές. Ο Σέρβος έχει 21 κατακτήσει Grand Slam τίτλων και είναι δεύτερος στη σχετική λίστα πίσω από τον Ράφα Ναδάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή