Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκριγκόνις κόντρα στη Βίρτους

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκριγκόνις κόντρα στη Βίρτους

Χωρίς τον Μάριους Γκριγκόνις θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Μάριους Γκριγκόνις θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το τριφύλλι υποδέχεται την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο (23/11, 21:00) με στόχο την επιστροφή στις νίκες. 

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός μπασκετμπολίστας ταλαιπωρείται από οσφυαλγία από τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Ο παίκτης δεν προπονήθηκε την Τρίτη και η συμμετοχή του θα κριθεί την ημέρα του αγώνα. 

«Αυτή τη στιγμή, ο Γκριγκόνις δεν παίζει στο συγκεκριμένο ματς. Όσον αφορά στον Παναγιώτη, θα δούμε. Σήμερα δε θα προπονηθεί και η απόφαση θα ληφθεί την ημέρα του αγώνα», ανέφερε σχετικά ο προπονητής του τριφυλλιού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT