Μουντιάλ 2022, Δανία – Τυνησία 0-0: Έμειναν στο μηδέν

Μουντιάλ 2022, Δανία – Τυνησία 0-0: Έμειναν στο μηδέν

Η Δανία και η Τυνησία έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Δανία και η Τυνησία έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Μουντιάλ. Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και σπουδαίες φάσεις. Οι δύο ομάδες σημειώσαν από ένα γκολ, που ακυρώθηκε.

Οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 3′ αλλά το σουτ του Μσακνί κόντραρε στα αντίπαλα σώματα. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ντρέγκερ στο 11′ μετά από εκτέλεση κόρνερ. 

Οι καλές στιγμές ήταν λίγες για τις δύο ομάδες την πρώτη μισή ώρα του ματς. Στο 24′ ο Τζεμπαλί σκόραρε για την Τυνησία αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι Δανοί δεν μπορούσαν να βρουν ελεύθερους χώρους και να απειλήσουν.

Στο 33′ ο Χόιμπιεργκ σούταρε εκτός περιοχής με τον Ντάμεν να μπλοκάρει. Στο 39ο λεπτό η ομάδα του Κάντρι απείλησε ξανά και στο 42′ ο Τζεμπαλί έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Σμάιχελ να διώχνει σε κόρνερ την προσπάθειά του. 

Το μοτίβο ήταν ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Τυνησία πίεσε για να σημειώσει κάποιο γκολ με τους Δανούς να αρχίζουν να κερδίζουν μέτρα από το 55′ και μετά. Σε εκείνο το σημείο ο Όλσεν σκόραρε αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε. 

Στο 69′ ο Έρικσεν σούταρε με τον Ντάμεν να διώχνει σε κόρνερ. Λίγο αργότερα, η ομάδα του Γιούλμαν είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Κορνέλιους. 

Στο 76ο λεπτό ο Γένσεν σούταρε από καλή αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια του αγώνα, οι δύο ομάδες ήταν επιφυλακτικές με τη Δανία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην απειλεί. 

Δανία (Γιούλμαν): Σμάιχελ, Άντερσεν, Κερ (65′ Γένσεν), Αντρέας Κρίστενσεν, Ράσμους Κρίστενσεν, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι (45+1′ Ντάμσγκααρντ), Έρικσεν, Μέλε, Σκοβ Όλσεν (65′ Λίντστρεμ), Ντόλμπεργκ (65′ Κορνέλιους).

Τυνησία (Κάντρι): Νταμέν, Ταλμπί, Μπρον, Μεριά, Ντρέγκερ (88′ Κεσχρίντα), Αμπντί, Σχιρί, Λαϊντουνί (88′ Σασί), Μσακνί (80′ Μεϊμπρί), Μπεν Σιλμάν (67′ Σλιτί), Τζεμπαλί (80′ Κενισί).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή