Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο πήρε βαθμό από την Κροατία

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο πήρε βαθμό από την Κροατία

Το Μαρόκο και η Κροατία έμειναν στο 0-0 για τον έκτο όμιλο του Μουντιάλ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μαρόκο και η Κροατία έμειναν στο 0-0 για τον έκτο όμιλο του Μουντιάλ. Οι φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης εξουδετερώθηκαν από το καλό αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του Ουαλίντ Ρεγκραγκί. 

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Μαρόκου άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους. Στο 13′ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Χακίμι. 

Στο 17ο λεπτό ο Πέρισιτς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα, ο Ζίγιες έκανε ωραία σέντρα αλλά ο Εν-Νεσίρι δεν μπόρεσε να μπει στη φάση.

Οι δύο ομάδες είχαν καλή κυκλοφορία αλλά δεν κατάφεραν  να απειλήσουν ουσιαστικά. Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις με την Κροατία να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τη συμπλήρωση 45 λεπτών.

Στο 52ο λεπτό ο Μόντριτς έβγαλε ωραία μπαλιά στον Γιουράνοβιτς με την άμυνα των Μαροκινών να κόβει. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Χακίμι έκανε τη σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε από όλους. Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά τρία λεπτά αργότερα. 

Οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση μέχρι το φινάλε του ματς. 

Μαρόκο (Ουαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο, Χακίμι, Αγκέρ, Σαΐς, Μαζράουι (60′ Ατιάτ-Αλάλ), Άμραμπατ, Ουναχί (81′ Σαμπίρι), Αμαλάχ, Ζιγιέχ, Εν Νεσιρί (81′ Χαμντάλα), Μπουφάλ (65′ Εζ Αμπντέ)

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβατσιτς (79′ Μάγιερ), Βλάσιτς (46′ Πάσαλιτς), Κράμαριτς (71′ Λιβάγια), Πέρισιτς

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT