Μουντιάλ 2022, Τυνησία – Αυστραλία 0-1: «Καθάρισε» ο Ντιουκ

Μουντιάλ 2022, Τυνησία – Αυστραλία 0-1: «Καθάρισε» ο Ντιουκ

Με γκολ του Μίτσελ Ντιουκ στο πρώτο ημίχρονο η Αυστραλία επιβλήθηκε με 1-0 της Τυνησίας για τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Μίτσελ Ντιουκ στο πρώτο ημίχρονο η Αυστραλία επιβλήθηκε με 1-0 της Τυνησίας για τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Άρνολντ στη διοργάνωση του Κατάρ.

Η Αυστραλία έχει τρεις βαθμούς και θα δώσει «τελικό» πρόκρισης με τη Δανία την τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Η Τυνησία έμεινε στον έναν βαθμό.

Η Αυστραλία ήταν η ομάδα που κυκλοφορούσε την μπάλα τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 20ό λεπτό. Η ομάδα του Καντρί βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Τζεμπαλί έκανε το γύρισμα αλλά ο Μσακνί δεν έχει καλό τελείωμα.

Στο 21’ ο Ντρέγκερ σούταρε με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκούντγουϊν έκανε τη σέντρα και ο Ντιουκ με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άρνολντ.

Στο 38’ ο Μσακνί έκανε το σουτ αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών. Στο 41ο λεπτό η Τυνησία έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν στην περιοχή, ο Ντρέγκερ σούταρε αλλά ο Σούταρ με σωτήριο τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ.

Η ομάδα του Άρνολντ είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Ντιουκ στο 45ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Τυνησία έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μσακνί πλάσαρε αλλά η προσπάθειά του πέρασε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Καντρί μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Η Τυνησία κυκλοφορούσε την μπάλα και προσπαθούσε να βρει χώρους για να απειλήσει.

Στο 56’ ο Γκούντγουιν γύρισε την μπάλα αλλά δεν υπήρχε συμπαίκτης του μέσα στην περιοχή. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή με τον Λέκι.

Στο 73’ ο Μσάκνι έκανε το σουτ αλλά ο Ράιαν μπλόκαρε την μπάλα. Στα τελευταία λεπτά, η Τυνησία πίεσε για την ισοφάριση δίχως, όμως αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή