Βραβεία ΠΣΑΤ: Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη οι κορυφαίοι

Βραβεία ΠΣΑΤ: Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη οι κορυφαίοι

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανακηρύχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς, στα ετήσια βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ). Ο πρωταθλητής του μήκους που σάρωσε τα μετάλλια (χρυσό στο Παγκόσμιο κλειστού στο Βελιγράδι, ασημένιο στο Παγκόσμιο ανοικτού στο Ορεγκον, χρυσό στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου) επικράτησε των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λευτέρη Πετρούνια στην ψηφοφορία.

Η Ελληνίδα βαδίστρια που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 35 χλμ. βάδην του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στα 20 χλμ. βάδην της ίδιας διοργάνωσης, είχε συνυποψήφιες την Αννα Κορακάκη και την Ελίνα Τζένγκο. Κορυφαία ομάδα της χρονιάς ψηφίστηκε η Εθνική υδατοσφαίρισης (3η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα) ενώ κορυφαίος προπονητής ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου. Ο Δημοσθένης Μιχαλετζάκης (κολύμβηση) και η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου (κολύμβηση) αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία, ενώ η Εθνική μπάσκετ γυναικών Κωφών η κορυφαία ομάδα με αναπηρία.

Επίσης βραβεύθηκαν οι Γ. Πρίντεζης (έπαθλο αθλητικής και κοινωνικής προσφοράς), Σ. Αραούχο (ευ αγωνίζεσθαι), Μαργαρίτα, Ελευθερία, Βασιλική Πλευρίτου (αθλητική οικογένεια), Π. Κούζιλου, Αρ. Νάσκαρη (ανερχόμενα ταλέντα), Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ (αθλητικός τουρισμός). Με τιμητικές διακρίσεις βραβεύθηκαν οι Β. Πατουλίδου, Π. Δήμας, Μ. Μουρούτσος, Γ. Κουγιουμτσίδης (ελληνορωμαϊκή πάλη), Αντ. Παπακωνσταντίνου (κωπηλασία), Απ. Χρήστου (κολύμβηση), Μ. Γκούνη Παπαϊωάννου, Χ. Δημητρίου (γυναικείο ποδόσφαιρο) και η οικογένεια του αείμνηστου Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή