Κύπελλο: Με δύο ομάδες ο νομός Σερρών στα προημιτελικά

Κύπελλο: Με δύο ομάδες ο νομός Σερρών στα προημιτελικά

Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, Πανσερραϊκός, είναι η ομάδα που έκλεισε το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον νομό Σερρών να εκπροσωπείται πλέον με δύο ομάδες στη φάση των «8»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, Πανσερραϊκός, είναι η ομάδα που έκλεισε το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον νομό Σερρών να εκπροσωπείται πλέον με δύο ομάδες στη φάση των «8».

Τα «Λιοντάρια», με όπλο το υπέρ τους 3-0 του πρώτου αγώνα, νίκησαν και εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και θα αντιμετωπίσουν στους «8» την ΑΕΚ. Το γκολ που σημάδεψε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κατσαντώνης στο 37΄.

Ετσι, πλέον στην προημιτελική φάση (17-19/1 και 24-26/1) θα αναμετρηθούν: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός – Αρης, Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία και ΑΕΚ – Πανσερραϊκός, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες το ακριβές πρόγραμμα.

Στα ημιτελικά (7-9/2 και 28/2-2/3) θα αγωνιστούν οι νικητές των ζευγαριών AΕΚ – Πανσερραϊκός / Ολυμπιακός – Αρης και Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία / ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Και στις δύο φάσεις οι αγώνες είναι διπλοί και δεν μετράει διπλό το εκτός έδρας γκολ.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα αποφασιστεί από την ΕΠΟ, ενώ όσον αφορά την έδρα, αν προκριθούν ομάδες της Αθήνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο τελικός θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ αν προκριθεί ομάδα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή