Μέσι εναντίον Ρονάλντο αύριο, σε γήπεδο της Σαουδικής Αραβίας

Μέσι εναντίον Ρονάλντο αύριο, σε γήπεδο της Σαουδικής Αραβίας

Οι δύο αστέρες συναντώνται ξανά, στο φιλικό της PSG με μία All Star ομάδα του Ριάντ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πιο δημοφιλείς – και αναπάντεχες πλέον – αναμετρήσεις ποδοσφαιριστών θα λάβει αύριο χώρα στο Ριάντ, όπου ο Λιονέλ Μέσι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στο γήπεδο King Fahd.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει τη μεικτή ομάδα All-Star XI, που έχει επανδρωθεί από ποδοσφαιριστές δύο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ, σε έναν αγώνα επίδειξης.

Ο Ρονάλντο μετακόμισε αθλητικά και κυριολεκτικά στο Ριάντ μετά το Μουντιάλ, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο «μαμούθ» με την Αλ Νασρ που του εξασφαλίζει απολαβές 200 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. 

Στον αυριανό αγώνα ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου θα κάνει το ντεμπούτο του στη Σαουδική Αραβία, αφού εξέτισε την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, επειδή είχε χτυπήσει ένα κινητό τηλέφωνο, τινάζοντάς το από το χέρι φιλάθλου, μετά από αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον τον περασμένο Απρίλιο.

Ο 37χρονος επιθετικός, παρουσιάστηκε στους οπαδούς της Αλ Νασρ μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, αλλά αρκετοί παραμένουν δύσπιστοι για το κατά πόσο θα μπορέσει να ξαναβρεί τη φόρμα του, «μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο μισό της σεζόν για τη Γιουνάιτεντ και ένα απογοητευτικό (σ.σ για τον ίδιο) Παγκόσμιο Κύπελλο», σχολιάζει το Associated Press.

Για την προώθηση του φιλικού αγώνα, ο Turki al-Sheikh, σύμβουλος της βασιλικής αυλής και επικεφαλής της Σαουδαραβικής Αρχής Ψυχαγωγίας, διοργάνωσε μια δημοπρασία όπου είχε τεθεί προς πώληση ένα εισιτήριο VIP για τον αγώνα.

Η δημοπρασία ξεκίνησε από 1 εκατομμύριο σαουδαραβικά ριάλια (245.000 ευρώ) και ολοκληρώθηκε στα 10 εκατομμύρια ριάλια (2,4 εκατομμύρια ευρώ). Το εισιτήριο απέκτησε ο Mushref al-Ghamdi, ένας Σαουδάραβας μεγιστάνας των ακινήτων.

Αυτή ίσως είναι τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο σύγχρονων γιγάντων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή