Σούπερ Λιγκ 1: Αγωνιστική για γερά νεύρα

Σούπερ Λιγκ 1: Αγωνιστική για γερά νεύρα

Κυριαρχεί το ντέρμπι ΠΑΟ - ΠΑΟΚ – Σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ακόμη ένα ντέρμπι για 4η συνεχόμενη αγωνιστική συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η Σούπερ Λιγκ 1, η αυλαία της οποίας άνοιξε χθες το βράδυ με το παιχνίδι Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα. Η μονομαχία Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ είναι το κυρίαρχο «πιάτο» στο μενού της 19ης αγωνιστικής, τέσσερα 24ωρα μετά τη συνάντησή τους στην Τούμπα. Θα ακολουθήσει άλλη μία μεταξύ τους αναμέτρηση την ερχόμενη Πέμπτη ξανά για το Κύπελλο, αλλά ειδικά για τους «πράσινους» το αυριανό παιχνίδι στη Λεωφόρο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς είναι κομβικό στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 13 χρόνια. Οντας στο -9 από την κορυφή, είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να επικεντρωθεί περισσότερο στη ρεβάνς του Κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορος στο αυριανό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει από την Πέμπτη ακόμη ένα sold out και η Λεωφόρος θα είναι ξανά ασφυκτικά γεμάτη.

Οι άλλες δύο ομάδες που ακολουθούν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με μονοψήφιες διαφορές παίζουν εκτός έδρας, αλλά εντός Αθηνών, σε παιχνίδια στα οποία εμφανίζονται ως φαβορί. Η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Νεάπολη κόντρα στον ουραγό Ιωνικό, χωρίς να ξεχνάει ότι σε αυτό το γήπεδο οι «πράσινοι» άφησαν δύο βαθμούς. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο είχε αποκλείσει πρόσφατα στο Κύπελλο με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Ματς-παγίδες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε Νεά-πολη και Περιστέρι – Κρίσιμη συνάντηση στη Λιβαδειά.

Στη μάχη της παραμονής κυριαρχεί το γειτονικό ντέρμπι Λεβαδειακός – Λαμία, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται με διαφορά ενός βαθμού οριακά πάνω και κάτω αντίστοιχα από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (19η αγωνιστική): ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης, 20.00 Αρης – Βόλος, ΚΥΡΙΑΚΗ 16.00 Ιωνικός – ΑΕΚ, 17.00 Λεβαδειακός – Λαμία, 19.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, 20.30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Η βαθμολογία (18 αγ.): Παναθηναϊκός 45, ΑΕΚ 41, Ολυμπιακός 38, ΠΑΟΚ 36, Βόλος 29, Αρης 28, Ατρόμητος 23, Παναιτωλικός 19, Αστέρας 18, ΠΑΣ 17, ΟΦΗ 16, Λεβαδειακός 12, Λαμία 11, Ιωνικός 8.

• Toν Σουηδό επιθετικό Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός χθες το απόγευμα. Ο 29χρονος, πρώτος σκόρερ της σουηδικής Λίγκας, θα παραχωρηθεί ως δανεικός στον Λεβαδειακό μέχρι το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή