Australian Open: Υπέκυψε στον ανώτερο Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς

Australian Open: Υπέκυψε στον ανώτερο Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Ελληνας πρωταθλητής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου Γκραν Σλαμ, υποκύπτοντας με σκορ 3-0 στον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν της Μελβούρνης την Κυριακή.

Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε για 10η φορά το Όπεν της Μελβούρνης, κάτι που συνιστά ρεκόρ, ενώ ισοφάρισε τον Ράφα Ναδάλ στην κορυφή των κατακτήσεων των τουρνουά του Γκραν Σλαμ φτάνοντας και αυτός στις 22.

Ο Τζόκοβιτς νίκησε με σκορ 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5) για να ανέλθει πλέον αυτός στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ από τη Δευτέρα – για 374η εβδομάδα στην απαράμιλλη καριέρα του στο τένις.

Το ματς ήταν εξ αρχής δύσκολο για τον Τσιτσιπά, αλλά ο νεαρός τενίστας ανήλθε στο ύψος των περιστάσεων και παρότι δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο σετ κόντρα στον θρυλικό αντίπαλό του, έδειξε ότι το μέλλον τού ανήκει και δεν θα αργήσει η μέρα που θα βρίσκεται εκείνος στη θέση του Τζόκοβιτς, δηλαδή με το τρόπαιο στα χέρια.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή