Χαρτοπόλεμος Ολυμπιακού –ΠΑΟΚ για τον διαιτητή

Χαρτοπόλεμος Ολυμπιακού –ΠΑΟΚ για τον διαιτητή

Πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο ξεκίνησε το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές να αφήνουν υπόνοιες ακόμα και ότι δεν θα «κατέβουν» στον αγώνα

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο ξεκίνησε το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές να αφήνουν υπόνοιες ακόμα και ότι δεν θα «κατέβουν» στον αγώνα. Οι δύο ομάδες ανέβασαν επικίνδυνα τους τόνους με αφορμή τον ορισμό από την ΚΕΔ του Σλοβάκου διαιτητή elite Ιβάν Κρούζλιακ, από τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παράπονα από παλαιότερο ευρωπαϊκό αγώνα τους με την Ντιναμό Κιέβου.

Αρχικά ο Ολυμπιακός επιτέθηκε στην ΕΠΟ και στον αρχιδιαιτητή Μπένετ, υποστηρίζοντας ότι πίσω από τον ορισμό κρύβεται ο πρώην διευθυντής του «Δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ. «Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό», κατέληγε η ανακοίνωση. Ο ΠΑΟΚ απάντησε βάζοντας στο παιχνίδι ακόμα και την… Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, ενώ στη δική του ανακοίνωση τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δεν θα συμμετάσχουμε στην προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος, καθώς γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ίσως να ένιωθε καλύτερα αν ορίζονταν ξανά οι Τρεϊμάνις – Πινέιρο ή άλλα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ».

Ο Ολυμπιακός επανήλθε κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο και για «ανοχή του αρμόδιου υπουργού στη συμμορία της ΕΠΟ», ενώ απαίτησε την αλλαγή του συγκεκριμένου διαιτητή, καθώς όπως λέει «σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο».

Δεν θέλουν τον Σλοβάκο Ιβάν Κρούζλιακ οι «ερυθρόλευκοι» για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Η χθεσινή ανταλλαγή ανακοινώσεων έκλεισε από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απαντώντας εκ νέου ανέφερε: «Για να τελειώνουμε: χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».

Το αίτημα του Ολυμπιακού για αντικατάσταση του Ιβάν Κρούζλιακ δεν πρόκειται να γίνει δεκτό, αφού όπως εξήγησε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος: «Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος και πρέπει να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή, άρα το βλέπω αδύνατο, παρότι εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, ούτε έχω σχέσεις με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέσεις με την ΚΕΔ. Βεβαίως ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 ημέρες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή