Μπάγερν: Πρόστιμο 1,6 εκατ. ευρώ στον Νόιερ μετά τον τραυματισμό στο σκι

Μπάγερν: Πρόστιμο 1,6 εκατ. ευρώ στον Νόιερ μετά τον τραυματισμό στο σκι

Ο τραυματισμός υποχρεώνει τον τερματοφύλακα και αρχηγό της Μπάγερν Μονάχου να μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο διάστημα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Γερμανίας στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ο Μάνουελ Νόιερ υπέστη κάταγμα, όταν χτύπησε κάνοντας σκι.

Ο τραυματισμός υποχρεώνει τον τερματοφύλακα και αρχηγό της Μπάγερν Μονάχου να μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο διάστημα, και ενδεχομένως να του στοιχίσει την υπόλοιπη σεζόν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, το περιστατικό δεν χαροποίησε την ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, δεδομένου ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποφεύγουν επικίνδυνα αθλήματα όπως το σκι, ακριβώς για να μην θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει πώς στον αρχηγό των Βαυαρών και της Εθνικής Γερμανίας θα επιβληθεί πρόστιμο 1,6 εκατομμυρίων ευρώ από τον σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, ο Νόιερ σχολιάστηκε τόσο από τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν όσο και από τον σύλλογο για τις δηλώσεις του εις βάρος της Μπάγερν, μετά το «διαζύγιο» του συλλόγου με τον προπονητή τερματοφυλάκων και φίλο του, Τόνι Ταπάλοβιτς.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή